Wat als u internationaal zaken doet en uw goederen nu niet betaald of geleverd worden? Door de lockdowns in diverse landen, kampen veel bedrijven met een haperende supply chain. Welke transportmogelijkheden zijn er als de grenzen gesloten zijn? Hoe gaat u om met gesloten banken en havens waarin niet gelost mag worden? Krijg antwoord op deze vragen en meer.

Op 15 April, van 16.00-17.00 uur, krijgt u in 45 minuten:

  • een expertpresentatie over levering, vervoer en betaling;
  • praktische tips;
  • de mogelijkheid om uw eigen vraagstuk in te brengen;
  • contact met peers en experts.

Aanmelden

Wilt u hierbij zijn? Stuur een reactie naar Marit Kuypers. Zij bevestigt uw deelname en deelt een link. Innovation Quarter houdt dit webinar kleinschalig zodat persoonlijk contact mogelijk blijft. Bij grote belangstelling biedt Innovation Quarter het webinar opnieuw aan.